Zoogdier

Zoogdier is het populair-wetenschappelijk kwartaalblad van de Zoogdiervereniging. Leden van de vereniging krijgen Zoogdier automatisch thuisgestuurd.

In Zoogdier worden artikelen gepubliceerd over zoogdieronderzoek en -bescherming over soorten die in Nederland en Vlaanderen (kunnen) voorkomen. Daarnaast ook over activiteiten die worden ondernomen door werkgroepen van de Zoogdiervereniging (Nederland) en Natuurpunt (Vlaanderen).

Auteurs

De redactie van Zoogdier heeft belangstelling voor originele artikelen over zoogdieronderzoek of zoogdieren van West-Europa. Artikelen dienen populair-wetenschappelijk van aard te zijn en niet reeds elders gepubliceerd.

Voor het indienen van artikelen lees de instructies voor auteurs (pdf).

20 jaar Zoogdier volledig downloadbaar

Hier vind je een literatuurindex van het tijdschrift "Zoogdier" 1990 t/m 1999.

Complete nummers komen per kalenderjaar een jaar na uitgifte hieronder als download (pdf) beschikbaar.
Houd er rekening mee dat de pdf's vrij groot (tot 9Mb) kunnen zijn.