ZOUT

ZOUT staat voor ZOogdierwerkgroep UTrecht. Wij houden ons bezig met het verbinden van zoogdierliefhebbers en activiteiten over en voor zoogdieren in de provincie Utrecht. Dit doen we door de verschillende activiteiten omtrent zoogdieren op één agenda te zetten. We hopen zo dat zoogdierliefhebbers en geïnteresseerden makkelijker elkaar en leuke activiteiten kunnen vinden.

Natuurlijk organiseren we zelf ook activiteiten zoals vleermuiszoldertellingen, braakbalpluis middagen, excursies en een muizenweekend. We proberen zoveel mogelijk bestaande werkgroepen en enthousiastelingen te ondersteunen. 

We willen de kennis over zoogdieren vergroten en zo het draagvlak voor en beschermingsstatus van zoogdieren in de provincie Utrecht vergroten. Tot snel en hopelijk in het veld,

De werkgroep:
Arthur Hoffmann
Colin Beekman
Marcel Schillemans
Marco Snijder
Wieneke Huls
Dieuwertje Boonstra

Zoogdierwerkgroep Utrecht

Informatie delen

Wil je meer weten of heb je leuke activiteiten over zoogdieren die je wil delen? Bezoek onze Facebookpagina: ZOUT  of mail ons op zoogdierutrecht@gmail.com. Je kan dan ook aangeven of je lid wil worden van onze werkgroep en zo mee wil werken aan het verspreiden van kennis van zoogdieren en zelf meer kennis opdoen.

Je kan ons ook volgen op Instagram.

ZOUT op Facebook