Das in de tuin (foto Roger L. Jones)
© Roger L. Jones

Partners

De Zoogdiervereniging bevordert samenwerking tussen diverse organisaties om wilde populaties beter te kunnen beschermen. Samen kun je vaak meer bereiken.

SoortenNL

SoortenNL is een netwerk van organisaties die toegepast onderzoek doen en natuurgegevens verzamelen met hulp van vrijwilligers voor de bescherming van soorten en hun leefgebieden. Binnen het netwerk wordt o.a. gewerkt aan de Nationale Databank Flora en Fauna, ecologische monitoring en bescherming van soorten en hun leefgebieden.

Meer informatie
Batlife Europe Logo
International samenwerkingverband

Batlife Europe

BatLife Europe is een internationaal samenwerkingsverband van nationale natuurbeschermingsorganisaties die zich inzetten voor het bevorderen van de instandhouding van alle soorten vleermuizen en hun habitats in heel Europa. De Zoogdiervereniging is één van de oprichters van BatLife.

BatLife Europe

Voor leden

Vivara

Vivara natuurbeschermingsproducten is gespecialiseerd in het ontwikkelen van natuurbeschermingsproducten, zoals egelhuizen en vleermuiskasten. Enkele producten zijn gezamenlijk ontwikkeld. Met aankopen bij Vivara steunt u ook de Zoogdiervereniging.

Vivara

BirdingBreaks

BirdingBreaks biedt avontuurlijke natuurreizen aan voor leden van de Zoogdiervereniging. Speciaal voor leden van de Zoogdiervereniging zijn enkele reizen geselecteerd. Leden ontvangen niet alleen een fikse korting maar steunen ook nog eens de vereniging!

Bekijk de reizen