Aanmelden deelnemer - Wild in je achtertuin

Heb je een tuin om 4 weken een camera in te plaatsen en beschik je over een computer waarmee je de beelden kan uploaden? Vul dan het onderstaande formulier in om je aan te melden als deelnemer voor het project 'Wild in je achtertuin'.

Hoe ben je te weten gekomen over dit project?
Deelname mogelijkheden
Bekijk hieronder de mogelijkheid om een 'meedoeset' te bestellen.
Kijk op www.wildlifemonitoringsolutions.nl/wild-in-je-achtertuin voor meer informatie over het speciale aanbod van Wildlife Monitoring Solutions voor dit project.
Door het aanvinken van deze optie geef je aan verantwoordelijk te zijn voor de uitleencamera en er zorgvuldig mee om te zullen gaan.
Door het aanvinken van deze optie geef je aan de verantwoordelijk voor de uitleencamera over te nemen van de vorige deelnemer en er zorgvuldig mee om te zullen gaan.

Meedoeset

Lijkt het je leuk om mee te doen met dit project, en beschik je zelf al over een wildcamera hiervoor? Dan maken we je graag attent op de mogelijkheid om via het project een speciale 'meedoeset' te bestellen. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om mee te doen. Zo krijg je dan twee paaltjes toegestuurd, 1 om de camera aan te bevestigen en 1 om het blikje met sardientjes aan te bevestigen, beide met handige markeringen voor de plaatsingshoogte van de camera en de sardines en met de nodige bevestigingsmaterialen. Ook krijg je natuurlijk een blikje sardientjes. Tenslotte krijg je een zoekkaart voor het herkennen van de vastgelegde dieren op de foto’s en een geprinte versie van het plaatsings- en verwerkingsprotocol. Voor deze set vragen we een bijdrage van € 20,-. Door de meedoeset meteen hier te bestellen hoef je dus helemaal niet de deur uit op zoek naar alle benodigdheden om mee te doen, én verzeker je jezelf ervan dat je optimale gegevens verzameld voor het project, zodat je straks ook mooi jouw resultaten kunt vergelijken met andere tuinen in het project! Vergeet je dus niet aan te melden als deelnemer na het bestellen van de meedoeset.

Informatie over jouw tuin

Wat voor type tuin is jouw tuin?
Wat is de ligging van jouw tuin?
Is de tuin niet, gedeeltelijk of volledig omheind?
Welke erfscheiding is er aanwezig?
Is de erfscheiding hoger dan 1,5 meter?
Zijn er openingen aanwezig in de erfscheiding?
Gebruik hiervoor het formaat van de grootste opening.
Gebruik hiervoor het formaat van de grootste opening.
Is er in jouw tuin:
U dient akkoord te gaan met onze privacyregels .