Cursus Vleermuizen en Planologie op 5 en 12 en 19 november 2019

Eind datum
Programma

De Zoogdiervereniging organiseert de cursus ‘Vleermuizen en Planologie’. Deze cursus richt zich in drie dagen, aan de hand van case studies en onderlinge oefeningen op het toepassen van informatie in de eigen rol en binnen het proces. Aan de orde komen onder andere de volgende onderwerpen:

Wat is de ecologie van vleermuizen en wanneer moet u daar nu extra alert op zijn? Hoe voorkomt u vertragingen en verhoogde kosten? Wanneer moet u nou onderzoek doen naar vleermuizen? Is dat altijd noodzakelijk? Aan welke kenmerken voldoen goede onderzoeken? Wat is wettelijk verplicht, hoe werken ontheffingen? Welke maatregelen zijn er om schade aan vleermuizen te voorkomen en/of te verminderen? Hoe maak ik deze informatie, op een productieve wijze, onderdeel van de processen binnen de eigen organisatie?

Kijk voor meer informatie in de aankondiging (pdf).

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Deelnemersgegevens

Familienaam deelnemer (1 persoon per keer aanmelden a.u.b.).
Voorletter(s) van de deelnemer
Roepnaam van de deelnemer
Vul hier uw adresgegevens in
Vul hier uw postcode in
Geef hier uw woonplaats op.
Vul hier uw telefoonnummer in
Geef hier indien van toepassing uw dieetwensen en/of allergieën op.

Werkgever gegevens

Vul de naam van uw werkgever in
Vul het adres in van uw werkgever
Vul de postcode in van uw werkgever
Vul de plaats in van uw werkgever
Telefoonnummer van uw werkgever
Emailadres van uw werkgever
Geef hier de bij de factuur te gebruiken kostenplaats op indien dit van toepassing is.
Geef hier de naam van uw contactpersoon of afdeling op indien dit nodig is om op de factuur te vermelden.

Cursusdeelname

Deelname aan cursus
Deze wordt in Nijmegen geograniseerd op 25 september 2019 en kost € 450 excl. btw.
Deze wordt in Nijmegen geograniseerd op 5, 12 en 19 november 2019 en kost € 950 excl. btw.

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de cursusvoorwaarden.
U dient akkoord te gaan met onze privacyregels om deel te nemen aan cursussen van de Zoogdiervereniging.