Cursus analyse vleermuisgeluiden

Ruige dwergvleermuis
Eind datum
Programma

De Zoogdiervereniging organiseert de cursus ‘Analyse van vleermuisgeluiden’. Deze cursus richt zich in één dag, aan de hand van case studies en onderlinge oefeningen op zowel de eigenschappen van de verschillende apparaten als analyseprogramma’s. Aan de orde komen onder andere de volgende onderwerpen:

Welk detectorsysteem en geluidsprogramma past er het beste bij het onderzoeksdoel? Wat zijn de beste instellingen? Hoe zijn soorten aan de hand van het geluid te herkennen? Wat zijn de belangrijkste kenmerken en in welke situatie kunt u een set van kenmerken gebruiken? Hoe leest u een sonar/sonogram, oscillogram of spectrogram? Waar zijn goede referentiegeluiden te vinden?

Kijk voor meer informatie in de aankondiging (pdf).

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Deelnemersgegevens

Familienaam deelnemer (1 persoon per keer aanmelden a.u.b.).
Voorletter(s) van de deelnemer
Roepnaam van de deelnemer
Vul hier uw adresgegevens in
Vul hier uw postcode in
Geef hier uw woonplaats op.
Vul hier uw telefoonnummer in
Geef hier indien van toepassing uw dieetwensen en/of allergieën op.

Werkgever gegevens

Vul de naam van uw werkgever in
Vul het adres in van uw werkgever
Vul de postcode in van uw werkgever
Vul de plaats in van uw werkgever
Telefoonnummer van uw werkgever
Emailadres van uw werkgever
Geef hier de bij de factuur te gebruiken kostenplaats op indien dit van toepassing is.
Geef hier de naam van uw contactpersoon of afdeling op indien dit nodig is om op de factuur te vermelden.

Cursusdeelname

Deelname aan cursus
Deze wordt in Nijmegen geograniseerd op 25 september 2019 en kost € 450 excl. btw.
Deze wordt in Nijmegen geograniseerd op 5, 12 en 19 november 2019 en kost € 950 excl. btw.

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de cursusvoorwaarden.
U dient akkoord te gaan met onze privacyregels om deel te nemen aan cursussen van de Zoogdiervereniging.