Aanmelden voor nieuwsbrieven

De Zoogdiervereniging verstuurt verschillende nieuwsbrieven. Meer informatie over de nieuwsbrieven kunt u vinden op deze pagina.

Voor de CaLutra nieuwsbrief kunt u zich aanmelden via deze pagina.

U kunt zich aanmelden voor één of meerdere nieuwsbrieven door het onderstaande formulier in te vullen.

Kies hieronder uit voor welke nieuwsbrief u zich wil abonneren.
De Zoogdiervereniging brengt sinds 2011 periodiek een digitale nieuwsbrief uit. Dit is een samenvatting van al het nieuws dat wij via onze website naar buiten brengen.
De Telganger is de nieuwsbrief voor de deelnemers aan het landelijke monitoring- en verspreidingsonderzoek. We presenteren gebeurtenissen en aankondigingen. Telganger verschijnt tweemaal per jaar.
Marterpassen is het jaarverslag van de Werkgroep Boommarter Nederland dat sinds 1992 wordt uitgebracht. In Marterpassen staan verslagen over waarnemingen van boommarters in Nederland, onderzoek naar verspreiding, inventarisaties, maatregelen voor beschermingen enz.