30 juli t/m 9 augustus 2019: Veldwerkgroep Zomerkamp in Bosnië & Herzegovina

Eekhoorn
Eind datum
Programma

De Veldwerkgroep van de Zoogdiervereniging organiseert ieder jaar, in samenwerking met lokale natuurclubs, ergens in Europa een zomerkamp. Doel van zo'n kamp is meestal het bijdragen aan een inventarisatie of monitoring van zoogdieren, al komen vaak ook andere soortgroepen aan bod.
Dit jaar gaat het om een inventarisatie van zoogdieren op de berg Cicelj en omgeving, met de nadruk op minder bekende en onderzochte soorten zoals Balkan sneeuwmuis, Thomas’ woelmuis, Rotsmuis, Alpenspitsmuis, Berggrootoorvleermuis, Mopsvleermuis, Mehely’s hoefijzerneus, Wilde kat, Beer en vele andere leuke soorten.

Heb je interesse om mee te doen met kamp? Kijk dan voor meer informatie over het gebied, de kosten en voorwaarden voor deelname op de Activiteitenpagina van de Veldwerkgroep.