Nieuwsbrief CaLutra

CaLutra, de voormalige Castor, is de nieuwsbrief van CaLutra en verschijnt 2 keer per jaar. Naast verslagen (waaronder verspreidingskaarten) en aankondigingen van de activiteiten van de otter- en beverwerkgroep bevat de CaLutra ook informatie uit wetenschappelijk onderzoek en de media. De leden van de werkgroep en geinteresseerden krijgen de nieuwsbrief per e-mail toegestuurd, maar elke uitgave wordt ook op deze site geplaatst. Onderaan deze website kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

Downloads

Hieronder vindt u de digitale versie van de laatste CaLutra nieuwsbrief, nummer 33. Oudere nieuwsbrieven vind u hier.

CaLutra 33 (2017), met o.a.:

11 maart 2017 otter- en bevervrijwilligersdag
Ga een otterholt bouwen
Verspreidingskaarten
Bevermanagement
Bijplaatsing otters

Aanmelden Castor

Blijf op de hoogte en meld je aan voor Castor

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen of u een menselijke bezoeker bent om spam inzendingen te vermijden.