Cursus Vleermuizen en Planologie 30 oktober, 6 en 13 november 2018

Start datum:
30/10/2018
Programma:

De Zoogdiervereniging organiseert de cursus ‘Vleermuizen en Planologie’. Deze cursus richt zich in drie dagen, aan de hand van case studies en onderlinge oefeningen op het toepassen van informatie in de eigen rol en binnen het proces. Aan de orde komen onder andere de volgende onderwerpen:

Wat is de ecologie van vleermuizen en wanneer moet u daar nu extra alert op zijn? Hoe voorkomt u vertragingen en verhoogde kosten? Wanneer moet u nou onderzoek doen naar vleermuizen? Is dat altijd noodzakelijk? Aan welke kenmerken voldoen goede onderzoeken? Wat is wettelijk verplicht, hoe werken ontheffingen? Welke maatregelen zijn er om schade aan vleermuizen te voorkomen en/of te verminderen? Hoe maak ik deze informatie, op een productieve wijze, onderdeel van de processen binnen de eigen organisatie?

Kijk voor meer informatie in de aankondiging (pdf).
U kunt zich hier voor deze cursus aanmelden.

Organisatie:
Zoogdiervereniging