Partners van de Zoogdiervereniging

SoortenNL

>
Image
SoortenNL

SoortenNL is een netwerk van organisaties die toegepast onderzoek doen en natuurgegevens verzamelen met hulp van vrijwilligers voor de bescherming van soorten en hun leefgebieden. Binnen het netwerk wordt o.a. gewerkt aan de Nationale Databank Flora en Fauna, ecologische monitoring en bescherming van soorten en hun leefgebieden.

www.soortennl.nl

Natuurpunt

>
Image
Natuurpunt

Natuurpunt is een Vlaamse organisatie, die terreinbeheer koppelt aan onderzoek naar en bescherming van verschillende soortgroepen. De Zoogdiervereniging werkt samen met de Zoogdierenwerkgroep en de Vleermuizenwerkgroep. Afgevaardigden van deze werkgroepen hebben zitting in de redactie van het gezamenlijke tijdschrift Zoogdier.

www.natuurpunt.be

IUCN NL

>
Image
IUCN

IUCN NL is de Nederlandse tak van de International Union for Conservation of Nature (IUCN), 's werelds oudste en grootste unie van natuurorganisaties. IUCN stelt jaarlijks de Rode Lijst van bedreigde soorten op en heeft als enige natuurbeschermer de status van ambassadeur bij de Verenigde Naties. IUCN telt zo'n 40 lidorganisaties in Nederland, waaronder de Zoogdiervereniging.
 

www.iucn.nl

Batlife Europe

>
Image
Batlife Europe

BatLife Europe is een internationaal samenwerkingsverband van nationale natuurbeschermingsorganisaties die zich inzetten voor het bevorderen van de instandhouding van alle soorten vleermuizen en hun habitats in heel Europa. De Zoogdiervereniging is één van de oprichters van BatLife Europe.

www.batlife-europe.info

Vivara Natuurbeschermingsproducten

>
Image
Vivara

Vivara natuurbeschermingsproducten is gespecialiseerd in het ontwikkelen van natuurbeschermingsproducten, zoals egelhuizen en vleermuiskasten. Enkele producten zijn gezamenlijk ontwikkeld. Met aankopen bij Vivara steunt u ook de Zoogdiervereniging.

www.vivara.nl

Inezia Tours

>
Image
Inezia Tours

Inezia Tours organiseert diverse reizen, zoals fotografiereizen en zoogdierreizen. Voor leden van de Zoogdiervereniging zijn er regelmatig speciale aanbiedingen en wanneer u met Inezia Tours op reis gaat steunt u daarmee de Zoogdiervereniging.

www.ineziatours.nl

Mammal Conservation Europe

>
Missing media-item.

Mammal Conservation Europe is opgericht in 2021, onder andere door de Zoogdiervereniging. MCE streeft naar florerende populaties van Europese wilde zoogdieren, in een wereld waar zoogdieren en mensen in harmonie samenleven.

www.mammals.eu