Vacatures bij de Zoogdiervereniging

Image
De Zoogdiervereniging is gevestigd in Natuurplaza, op het terrein van de Radboud Universiteit

Op deze pagina vindt u een overzicht van vacatures binnen de Zoogdiervereniging en haar zusterorganisaties. Bij de Zoogdiervereniging zijn bijna altijd vacatures voor vrijwilligers. In het vacatureoverzicht worden zowel vrijwillige en betaalde functies gepost.

Vacature overzicht

• Teamleider / senior projectleider
    Voor het team Vleermuizen zoeken we een enthousiaste teamleider / senior projectleider voor 32 uur per week.

• Vleermuizen experts en/of ervaren projectleiders m.b.t. vleermuizen
    De Zoogdierstichting zoekt regelmatig versterking van haar vleermuisteam. Wil jij mee werken aan de bescherming van vleermuispopulaties en voel je je als een vleermuis in het luchtruim binnen een team van bevlogen mensen?
    Wij werken in de volle breedte aan bescherming van vleermuizen in Nederland, via eigen onderzoek, samenwerking met derden, kennisoverdracht, draagvlakcreatie en opleidingen. Binnen het team Vleermuizen is regelmatig behoefte aan experts op het gebied van de ecologie van Nederlandse vleermuizen en aan ervaren projectleiders met aantoonbare affiniteit met vleermuizen. Ervaring met communicatie en/of oog voor externe communicatie strekt tot aanbeveling.
    Interesse? Informeer dan eens naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Martin Epe, interim teamleider Vleermuizen. Bel dan naar 06-47014146 of stuur een bericht via secretariaat@zoogdiervereniging.nl met als onderwerp “interesse in mogelijkheden vleermuizen-expert of projectleider vleermuizen”.

• Otter regiocoördinator Limburg
    Voor het NEM Verspreidingsonderzoek Otter zoekt de Zoogdiervereniging een nieuwe regiocoördinator voor Limburg. Lees hier meer over het meetprogramma.

Stageplaatsen

Vacatures bij collega organisaties

• RAVON (Reptielen, Amfibieën, VissenOnderzoek Nederland)
  • SOVON (Vogelonderzoek Nederland)