Vacature Financieel Administrateur (m/v)

De Zoogdiervereniging is een particuliere natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor de bescherming van, en het onderzoek naar inheemse wilde zoogdieren en hun leefgebieden in Nederland. De vereniging en het daaraan gelieerde professionele Bureau vormen hét kenniscentrum over de in het wild levende Nederlandse zoogdieren. Wij agenderen en ontplooien activiteiten op het gebied van monitoring, gebiedsinventarisaties, verspreidingsonderzoek, ecologisch onderzoek, beheer- en beleidsadvisering en voorlichting.

In verband met het vertrek van onze huidige financieel administrateur zijn wij op zoek naar een

Financieel administrateur

(24 uur per week; 0,6 fte)

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie. Dit behelst onder andere de boekhouding, salarisadministratie incl. pensioenen, financiële projectadministratie en facturering en ons verzekeringspakket. Je bent verantwoordelijk voor de belastingaangiftes, trimesterrapportages en jaarrekening, begroting, liquiditeitsoverzichten en het adviseren van het managementteam ten aanzien van bedrijfseconomische zaken. Net zoals je andere collega’s pak je voorkomende ad hoc zaken op, alleen, of in samenwerking. Dit kunnen ook andere werkzaamheden binnen de staf zijn.

Wij zoeken iemand:

• met een HBO(+)-werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van financiën en administratie
  • met enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
  • die een brede kennis heeft van de BTW in de non-profit sector
  • met ervaring met een geautomatiseerd administratiesysteem. Ervaring met Exact is een pré
  • die beschikt over goede communicatieve eigenschappen en vaardigheden
  • met een proactieve, zelfstandige en accurate werkhouding
  • die zich prettig voelt in een flexibele werkomgeving en snel kan schakelen
  • die na de zomervakantie kan starten

We bieden:

• in eerste instantie een aanstelling voor een jaar bij de Zoogdiervereniging (formeel Steunstichting VZZ), met als doel een aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • een salaris conform schaal 9 met een maximum bruto salaris van € 3.571,00 bij een voltijdaanstelling (40 uur per week), met daarbij een resultaatafhankelijke eindejaarsbonus van 2,5%
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een prettige, collegiale en informele werksfeer
  • een werkplek bij een organisatie met een zeer gedreven achterban van circa 2000 leden en vele vrijwilligers die gegevens over zoogdieren verzamelen, op de campus van de Radboud Universiteit te Nijmegen (Natuurplaza)

Reacties met curriculum vitae moeten uiterlijk 30 juni 2019 binnen zijn bij de Zoogdiervereniging, t.a.v. de Personeelsadministratie, Postbus 6531, 6503 GA Nijmegen bij voorkeur per e-mail via secretariaat@zoogdiervereniging.nl, o.v.v. ‘vacature financieel administrateur’. De selectieprocedure is gepland in week 27 en 28.
Voor inlichtingen kun je bellen met Roline Eikelboom, office manager/ 024-7410500 (voor 6 juni) of met Piet Bergers, directeur / 06-20254522.

Meer informatie over de Zoogdiervereniging vind je op www.zoogdiervereniging.nl

Download deze vacature als PDF-bestand.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.