Zoogdier / jaargang 21 / nr. 2 / zomer 2010

2010

Deze uitgave van Zoogdier bevat onder andere de volgende onderwerpen: •Wolven niet te stoppen
•zoogdieren op spreekuur •eerste provinciale zoogdieratlassen gereed •eenoog een boommarter om respect voor te hebben •bevers in Vlaanderen  •succesvol Symposium ‘Muskusrattenbestrijding kan anders’ •de beste vangstmethode/onderzoek naar bosspitsmuizen •fotowedstrijd •forum •exoot of emoot? •waarnemingen.

Telganger / 2010-1 / april (pdf)

2010

In deze editie van de Telganger: NEM Vleermuis wintertellingen, NEM Vleermuis zoldertellingen, NEM Autovleren, NEM DagActieve Zoogdieren (DAZ), NEM Hazelmuis, VONZ Waterspitsmuis, VONZ Noordse woelmuis, VONZ Boommarter, VONZ Das, VONZ Kleine zoogdieren (braakballen), Landelijke zoogdierdag / ALV, Zoogdieratlas.nl, Zoogdiervereniging in commissie DWHC, Vleermuisnieuws uit Groningen, Muizen veroveren de waddeneilanden, Opmars van de grote bosmuis, Ga mee walvissen en dolfijnen kijken.