Zoogdier / jaargang 22 / nr. 3 / herfst 2011

1 Beverdammen bufferen waterpeil
5 Helpen konijnen bij het ontstaan van grijze duinen?
7 Zoogdieren op defensieterreinen
11 Martin Melchers, een Amsterdams portret
14 Verdwenen zoogdieren : de Brielse eikelmuis
15 Hoe fotografeer je zoogdieren in het wild?
18 Randeffecten van snelwegen op vleermuizen
21 Sporen herkennen : keutelogie
23 Waarnemingen
26 Hyperkort
28 Boekbesprekingen
30 Kort nieuws
Agenda en adressen
Het moment van...Harvey van Diek

Zoogdier / jaargang 22 / nr. 2 / zomer 2011

1 Hoe gaat het met de vleermuizen in Nederland?
5 Boommarters in de Oostelijke Vechtstreek
8 Verdwenen zoogdieren: de krijtmuis
9 Rollin Verlinde, natuurfotograaf
12 Forum: Muskusratten in de huidige maatschappij
14 Samenleven met vreemde snuiters: de opmars van de steenmarter
17 Sporen herkennen: burchten
19 Waarnemingen
22 Hyperkort
24 Boekbesprekingen : egelboeken
25 Kort nieuws
29 Agenda en adressen
30 Het moment van.... Wesley Overman

Telganger / 2007-VONZspecial / juli (pdf)

2007

In deze editie van de Telganger: Nieuwe oude waarnemingen gezocht, Landelijk verspreidingsonderzoek das, Waar zit de boommarter, Noordse woelmuis gevangen, Lok de waterspitsmuis, Nieuwe onderzoeksmethode met lokbuizen, Eikelmuis en hazelmuis, Wanted! Beverspotters, Doorgeven waarnemingen, Zoogdierwaarnemingen vanuit de auto, Gezocht vrijwilligers op kantoor of thuis, WILDzoekers zoeken Wildleiders, Telganger Digitaal, Vacature Senior Projectleider.

Telganger / 2007-2 / november (pdf)

2007

In deze editie van de Telganger: Met auto en boot vleermuizen tellen, Bevers in Limburg voorjaar 2006/2007, Waterspitsmuis verspreidingsonderzoek, Eerste resultaten Zoldertellingen Vleermuizen, Exotische eekhoorns in Nederland, Sterfte onder zoogdieren, Resultaten wintertellingen vleermuizen, Resultaten Dagactieve Zoogdieren 2006, Meetnet Hazelmuis, Oproep: Dode bunzingen gezocht, Nationale braakbalpluisweek WILDzoekers, Colofon, Lustrumviering Zoogdiervereniging VZZ.

Telganger / 2007-1 / maart (pdf)

2007

In deze Telganger: Nieuw vleermuismeetnet in aantocht, Batmobiel?, Aantalsontwikkeling van de rode eekhoorn in periode 1995-2006, Voorjaarseditie Zoogdier, Nationale database Flora en Faunawet en ecogrid, Rode lijst herzien, Soort van de maand, Wintertellingen vleermuizen, Verspreidingonderzoek Nederlandse Zoogdieren (VONZ), Meetnet Hazelmuis.