<br />

2011 wordt het Jaar van de Vleermuizen

16 december 2010

Niet alleen in Nederland maar in heel Europa wordt 2011 het Jaar van de Vleermuizen. Met een campagne willen we Nederland de vleermuizen laten ontdekken.

16 december 2010

Niet alleen in Nederland maar in heel Europa wordt 2011 het Jaar van de Vleermuizen. Met een publiekscampagne wil de Zoogdiervereniging aandacht vragen voor deze voor veel mensen onbekende, mysterieuze maar wel beschermde en uiterst nuttige vliegende zoogdieren. Nederland gaat in 2011 vleermuizen ontdekken!

Wijziging data cursus over vleermuizen voor professionals

09 september 2010

Let op! De data van de cursus ‘Herkennen Vleermuiswaarden Quick scan’ zijn gewijzigd.

9 september 2010

In de maanden november en december organiseert de Zoogdiervereniging twee cursussen voor professionals die te maken krijgen met vleermuizen. De nieuwe twee-daagse workshop over Vleermuizen in quickscans is verplaatst naar 30 november en 14 december. De hooggewaardeerde cursus Vleermuizen en planologie wordt in november voor de twintigste keer gehouden.