Zoogdiervereniging heeft nieuwe bestuursleden

28 november 2011

Tijdens de ALV op zaterdag 19 november in Utrecht zijn drie nieuwe leden voor het bestuur van de Zoogdiervereniging gekozen: Hans van Dord (beoogd voorzitter), Albert van Zadelhoff en Jan Buys.

Alle drie personen stelden zich enthousiast aan de aanwezige leden voor en gaven aan veel zin te hebben in hun nieuwe taak als bestuurslid. De aanwezigen hebben positief gereageerd op de kandidatuur van deze drie heren. Daardoor konden zij formeel worden benoemd tot bestuurslid.

Hans van Dord Jan Buys Albert van Zadelhoff Het bestuur zal komende tijd onderling de functies verdelen. Jacob van Olst nam officieel afscheid als voorzitter, waarmee de functie van voorzitter is vrijgekomen. Na deze bestuurswisselingen bestaat het bestuur op dit moment uit zeven personen.

Afscheid van Jacob van Olst

Na de ALV stond ter gelegenheid van het afscheid van Jacob van Olst een mini-symposium over klimaatverandering en de gevolgen voor de natuur op het programma. Hierover wordt op deze website een apart bericht geplaatst.

Foto's: Stefan Vreugdenhil

Publicatiedatum: 28 november 2011