Vlaams- Nederlandse vleermuisdag 29 oktober 2011

3 oktober 2011

Tijdens het Internationale Jaar van de Vleermuis staat de Vlaams- Nederlandse zoogdierstudiedag op 29 oktober a.s. in het teken van Vleermuizen en wordt daarom gezamenlijk georganiseerd met de VLEN, tegelijk met de jaarlijkse VLEN- dag. Schrijf het in je agenda en mis deze dag niet!

Op het programma staan diverse lezingen over vleermuizen, vleermuisonderzoek en andere vleermuiswetenswaardigheden. Daarnaast is het een dag waarop alle personen die geïnteresseerd
zijn in vleermuizen in Nederland en Vlaanderen elkaar kunnen ontmoeten. Naast de diverse lezingen zijn er posters en verschillende vleermuisgerelateerde stands. Dit jaar verwelkomt Naturalis in Leiden ons in haar auditorium.

De dag duurt van 9:15 uur tot 17:00. Dit symposium is gratis voor leden, niet leden dienen zich (gratis) aan te melden via excursie@vleermuis.net. Tegen betaling kan een lunch genuttigd worden in het museumrestaurant.

Kijk voor meer informatie op www.vleermuis.net of bekijk het programma in de flyer (pdf).

Publicatiedatum: 03 oktober 2011