Vacature bij de Zoogdiervereniging

9 november 2011

De Zoogdiervereniging is een particuliere natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor de bescherming van en het onderzoek naar zoogdieren in Nederland en daarbuiten. In verband met het vertrek van een medewerker is de Zoogdiervereniging op zoek naar een Senior Projectleider Onderzoek & Advies (m/v) (32 uur per week; 0,8 fte).

De senior projectleider is verantwoordelijk voor de gehele operationele gang van zaken rond (complexe) projecten, waarin diverse medewerkers en of collega organisaties samenwerken. Het betreft onderzoek- en adviesprojecten op het gebied van zoogdierstudie en zoogdierbescherming. Naast het onderhouden en opbouwen van een netwerk, zijn strategische ontwikkeling en uitbreiding van het werkveld belangrijke taken.

Meer informatie?
Klik hieronder voor een volledige functieomschrijving en hoe u kunt reageren.

Publicatiedatum: 09 november 2011