‘Red de egel, red de wereld!’

17 augustus 2009

Warwick baarde in Engeland veel opzien met zijn boek over zijn prikkelende affaire met egels en zijn filosofie ‘Save the hedgehog, save the world’.

Tijdens een exclusieve lezing van de man die niet alleen de egels maar daarmee tevens de wereld wil redden, maakt u kennis met zijn verhaal, zijn ervaringen met egels en het antwoord op de vraag hoe het redden van de egels de wereld kan redden. Dit alles doorspekt met de zo karakteristieke Engelse humor. Na afloop signeert hij zijn boek.

Deze avond wordt gehouden op zaterdag 19 september in cultuurcentrum Antropia (www.antropia.nl) gelegen te midden van een prachtig landgoed op loopafstand van station Driebergen-Zeist. Entree is maar 10 euro per persoon (dat is inclusief koffie, thee, sap). Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om maximaal 22.00 uur.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is (max. 70), raden we u aan zo snel mogelijk te reserveren om er bij te kunnen zijn. Reserveren kan door een mail te sturen aan: secretariaat@zoogdiervereniging.nl.

Meer informatie over Hugh vindt u op www.jaarvandeegel.nl (doorklikken op ‘Vrienden’ en dan op ‘Hugh Warwick’)


 

Publicatiedatum: 14 augustus 2009