Bunzing live onderzocht op de radio

--> Afbeelding verwijderd.

27 Mei 2008

De bunzing krijgt als Zoogdier van het jaar de nodige extra aandacht. Zo wilde radio Gelderland graag meer over het beestje weten.

Medewerker van de Zoogdiervereniging VZZ, Jasja Dekker nam verslaggeefster Barbara de Baare mee naar een snijpraktijk in het laboratorium van Alterra. Onderzocht werd een verkeersslachtoffer met een volle maag. Klik hier voor de fotoreportage op de site van Omroep Gelderland.

Elke vondst/waarneming van een Bunzing is voor ons van belang. Geef alstublieft u waarnemingen door via de website www.telmee.nl. Ook kunt u de vereniging benaderen voor overleg omtrent het opsturen of laten ophalen van en gevonden dode bunzing.

Bron: Omroep Gelderland

Foto: Barbara en Jasja op de radio, Tim Hofmeester (Hierop is de disclaimer van toepassing)

Bekijk hieronder de ZoogdierTV diashow van de radio-uitzending van 22 mei.

Bekijk meer zoogdierfilmpjes op ZoogdierTV!

Publicatiedatum: 08 augustus 2008