Webinar 'Een kijkje in het leven van een schaapherder in wolvengebied'

Datum
Programma

Op 16 december organiseert de Zoogdiervereniging in samenwerking met Ray Dorgelo van Canine Efficiency een webinar die een unieke inkijk geeft in het samenleven met wolven in Transsylvanië, Roemenië. 

In 2016 werd dankzij de facilitatie van Canine Efficiency de Franse documentaire Vivre avec les Loups gemaakt. De producent heeft in hetzelfde jaar diverse prijzen ontvangen voor zijn productie. De documentaire gaat over een ervaren Roemeense schaapherder met KBH en een wolf die zich in de buurt van de winter-stallen ophoudt. De winter-stallen bevinden zich minder dan een kilometer van een middelgrote stad. Ray Dorgelo van Canine Efficiency wil jullie graag de mogelijkheid bieden om deze documentaire samen te bekijken met Nederlandse ondertiteling, waarbij hij een inleiding zal verzorgen en na afloop beschikbaar is voor vragen. De schaapherder in kwestie is al meer dan 40 jaar in staat om succesvol samen te leven met bruine beren, wolven en lynxen. 

 

Programma

19:45: digitale inloop
20:00: introductie
20:10: start documentaire Vivre avec les loups, Nederlands ondertiteld
21:05: Ervaringen van Ray bij het maken van de documentaire
21:10: Vragensessie
21:45: Einde webinar

 

Aanmelden

Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor deelname aan de webinar. U krijgt dan de link naar de webinar toegestuurd per email. Tijdens deze webinar maken we gebruik van het programma Zoom. U kunt Zoom vooraf al installeren op uw computer, tablet of telefoon via deze link.