Friese Vrijwilligersdag Natuur

Programma

Op zaterdag 5 september vindt de tweede Friese Vrijwilligersdag Natuur plaats bij de Buitenplaats in Earnewâld.

Voor alle betrokkenen bij de (vrijwillige) monitoring van de natuur in Friesland, van aankomende vrijwilliger tot professional, organiseren de Zoogdiervereniging, Sovon Vogelonderzoek en de Fryske Feriening foar Fjildbiology (FFF) ook in 2020 de Friese Vrijwilligersdag Natuur.
Dit doen we op verzoek van de provincie en met medewerking van vele (vrijwilligers)organisaties, Staatbosbeheer, Natuurmonumenten, It Fryske Gea en het Kollektivenberied Fryslân.

Het programma wordt dit voorjaar samengesteld en bevat net als vorig jaar een keur aan lezingen, workshops, excursies en een informatiemarkt. Deelname (inclusief koffie/thee en lunch) is gratis, maar aanmelden is verplicht. In juni zal het definitieve programma bekend gemaakt worden en start de inschrijving. Wil je op de hoogte blijven, geef dan je e-mailadres door via www.sovon.nl/friese-natuurdag.

Bekijk hier de vooraankondiging met meer informatie.

Namens alle betrokken organisaties: graag tot ziens op 5 september!

Organisatoren Friese Vrijwilligersdag Natuur 2020