Friese Vrijwilligersdag Natuur

Programma

Op zaterdag 5 september vindt de tweede Friese Vrijwilligersdag Natuur plaats. Voor alle betrokkenen bij de (vrijwillige) monitoring van de natuur in Friesland, van aankomende vrijwilliger tot professional, organiseren de Zoogdiervereniging, Sovon Vogelonderzoek en de Fryske Feriening foar Fjildbiology (FFF) ook in 2020 de Friese Vrijwilligersdag Natuur. Dit doen we op verzoek van de provincie en met medewerking van vele (vrijwilligers)organisaties, Staatbosbeheer, Natuurmonumenten, It Fryske Gea en het Kollektivenberied Fryslân.

Een fysieke bijeenkomst met een grote groep zit er dit jaar in verband met COVID-19 niet in, maar wij zijn blij dat het gelukt is om een inspirerend en uitgebreid alternatief programma samen te stellen:
1. Online gaan we zes lezingen uitzenden.
2. We bieden meer dan 20 excursies en veldworkshops in kleine groepjes aan, verspreid over de provincie.

Aanmelden

Deelname is gratis, maar aanmelden - ook voor het online lezingenprogramma - is verplicht. Je kunt je voor maximaal 2 excursies inschrijven, let zelf goed op de tijden.

COVID-19 maatregelen

- De excursies en veldworkshops zijn onder voorbehoud dat buitenbijeenkomsten dan toegestaan zijn en met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.
- Heb je kort voor of op 5 september klachten dan word je verzocht om je af te melden bij de excursieleider.

Organisatoren Friese Vrijwilligersdag Natuur 2020