Vleermuizen in de Stad Dag 2019

Datum
Eind datum
Programma

Op dinsdag 15 oktober 2019 organiseren de Gemeente Groningen, de Werkgroep Stadsecologie (WSE) en de Zoogdiervereniging de Vleermuizen in de Stad Dag 2019.
Die wordt dit jaar gehouden worden in Groningen. We beginnen om 9.30 uur en om 16.00 uur ronden we af met een borrel. Gedurende de dag zullen diverse onderwerpen aan bod komen tijdens de presentaties. Daarin worden de laatste inzichten op het gebied van vleermuizen en stedelijke ontwikkelingen gedeeld en wordt ingegaan op het belang van het delen van monitoringsresultaten. Het programma is hieronder weergegeven en te downloaden als bijlage. Na de presentaties is er een paneldiscussie met vertegenwoordigers van NGB, NGO, overheden en wetenschap waaronder bijvoorbeeld Kamiel Spoelstra (KNAW / NIOO), Piet Bergers (Zoogdiervereniging) en John Melis (Netwerk Groene Bureaus).

Indien u wilt deelnemen aan de dag, is het verzoek om u aan te melden via secretariaat.stadsingenieurs@groningen.nl. U kunt dan ook aangeven of u nog dieetwensen heeft voor de lunch. Aan deelname aan de dag zijn geen kosten verbonden.

Image
Programma Vleermuizen in de Stad Dag 2019

 

De locatie van de dag is Het Kasteel, Melkweg 1, 9718 EP Groningen. Ga voor een routebeschrijving naar de website van Het Kasteel: https://www.hetkasteel.com/contact/ of kijk in Google Maps.