Cursus gebruik wildcamera & beeldverwerking voor beginners

Datum
Programma

Dit jaar organiseren we weer samen met Silvavir ecologisch advies en Wildlife Monitoring Solutions een wildcameracursus voor (nieuwe) vrijwilligers. De cursus is voor beginners.

Het doel van de cursus is tweeledig:   
- waarnemers trainen om te kunnen gaan met een wildcamera.
- de data (beelden) die de wildcamera’s opleveren leren verwerken met behulp van een programma (Agouti) om zodoende voor kwalitatief hoogwaardige validatie en opslag van waarnemingen te zorgen.    

Voor wie:
1. Ben je geïnteresseerd, beschik je over een wildcamera en wil je weten hoe je nog betere resultaten kunt behalen? Geef je op. 
 
2. Beschik je niet over een wildcamera, maar vind je het interessant om met beelden van wildcamera’s te werken? Geef je op. Je kunt hier leren hoe het programma ‘Agouti’ werkt en vervolgens vanuit je eigen thuis een bijdrage leveren aan de kennisontwikkeling van onze inheemse zoogdieren. 
 
3. Heb je wellicht een lichamelijke beperking waardoor je minder in de natuur kunt zijn dan je zou willen? Dan is het werken met beelden mogelijk een welkome manier om toch iets voor de natuur te kunnen doen. Geef je op.

Aanmelden kan door het invullen van het webformulier hieronder. Er is beperkt plek, de aanmelding wordt gesloten wanneer het maximale aantal deelnemers bereikt is. 

Na aanmelding wordt meer informatie over o.a. het programma verstuurd. De cursus duurt ongeveer van 10.00 tot 16.30 uur. Deelnemers moeten hun eigen laptop meenemen om aan de slag te kunnen met het programma 'Agouti'.

Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door de NDFF.
 

Geef hier uw woonplaats op.
Vul hier uw telefoonnummer in
Bent u vrijwilliger bij de Zoogdiervereniging?

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de cursusvoorwaarden.
U dient akkoord te gaan met onze privacyregels om deel te nemen aan cursussen van de Zoogdiervereniging.