Werkdag hazelmuis

Programma

Op zaterdag 25 februari 2017 is een tweede 'hazelmuiswerkdag'. We gaan aan de slag in het NEM Hazelmuistransect Lorberg. Huub Proemeren en Patrick Kloet van Staatsbosbeheer zijn aanwezig om uitleg te geven en brengen materiaal mee.

We verzamelen om 09.30 op onderstaande parkeerplaats in Slenaken. Deze parkeerplaats ligt naast café restaurant “t Brugske” (Dorpstraat 2, 6277 NE te Slenaken) en tegenover restaurant de “Boswachter. In de bijlage staat een kaartje van de verzamellocatie. We kunnen dan carpoolen naar de plek van vorig jaar en gaan dat stukje daar dan afmaken. Vervolgens zullen we nog werkzaamheden doen aan de bosrand rondom Slenaken.

Materiaal om te werken is aanwezig net als koffie en thee. Neem zelf lunch mee.

Laat ons even weten of je erbij bent via een mail aan vrijwilligers@zoogdiervereniging.nl