Wijziging gegevens doorgeven

Als u lid bent van onze vereniging kunt u hier wijzigingen doorgeven in uw persoonsgegevens. Vul in het eerste blok uw oude gegevens in zoals deze op dit moment bekend zijn in onze administratie. Daarna vult u in het tweede blok alleen de nieuwe gewijzigde informatie in.

Oude gegevens:

Vul hier uw IBAN (International Bank Account Number) in. Uw IBAN opvragen kan hier.
Vul hier uw BIC (Bank Identifier Code) in. Uw bankcode opvragen kan hier.

Nieuwe gegevens:

Vul hier uw BIC (Bank Identifier Code) in. Uw bankcode opvragen kan hier.

Mocht u problemen met uw browser hebben om het formulier in te vullen en te versturen stuur dan een E-mailbericht aan: info@zoogdiervereniging.nl of bel 024 7410500.

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen of u een menselijke bezoeker bent om spam inzendingen te vermijden.