Vrijwilligersdag Natuur Noord-Brabant 26 mei 2018

Start datum:
26/05/2018
Programma:

Vrijwilligers die zich in Noord-Brabant inzetten voor monitoring, bescherming, educatie en kleinschalig beheer van natuurgebieden zijn van harte welkom op de Vrijwilligersdag Natuur. Ook als je interesse hebt om vrijwilliger te worden, ben je van harte welkom – dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met alle terreinbeheerders en soortenorganisaties!

Er is een actief programma met excursies, workshops, lezingen en olm om meer kennis van de Brabantse biodiversiteit en natuurbeheer op te doen.

Gedeputeerde Johan van den Hout en Wethouder Franko van Lankvelt zullen de dag openen.

De excursies zijn in nabijgelegen natuurgebieden.

De Vrijwilligersdag Natuur 2018 wordt georganiseerd door RAVON, in samenwerking met de Provincie Noord- Brabant, FLORON,Zoogdiervereniging en tal van collegaorganisaties.

Informatie en aanmelden
Programma downloaden, klik hier.
Aanmelden kan via het aanmeldformulier (verplicht) op ravon.nl/vrijwilligersdagbrabant/aanmelden
Vragen of opmerkingen? Mail naar vrijwilligersdagbrabant@ravon.nl

Organisatie:
Zoogdiervereniging