Vacatures bij de Zoogdiervereniging

Image
De Zoogdiervereniging is gevestigd in Natuurplaza, op het terrein van de Radboud Universiteit

Op deze pagina vind je een overzicht van vacatures binnen de Zoogdiervereniging en haar collega organisaties. Bij de Zoogdiervereniging zijn bijna altijd vacatures voor vrijwilligers. In het vacatureoverzicht worden zowel vrijwillige als betaalde functies gepost.
 

Vacature overzicht

 • Vleermuizen experts en/of ervaren projectleiders m.b.t. vleermuizen
  De Zoogdierstichting zoekt regelmatig versterking van haar vleermuisteam. Wil jij mee werken aan de bescherming van vleermuispopulaties en voel je je als een vleermuis in het luchtruim binnen een team van bevlogen mensen?
  Wij werken in de volle breedte aan bescherming van vleermuizen in Nederland, via eigen onderzoek, samenwerking met derden, kennisoverdracht, draagvlakcreatie en opleidingen. Binnen het team Vleermuizen is regelmatig behoefte aan experts op het gebied van de ecologie van Nederlandse vleermuizen en aan ervaren projectleiders met aantoonbare affiniteit met vleermuizen. Ervaring met communicatie en/of oog voor externe communicatie strekt tot aanbeveling.
  Interesse? Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Petra Verburg, teamleider Vleermuizen. Bel dan naar 024-7410500 of stuur een bericht via secretariaat@zoogdiervereniging.nl met als onderwerp “interesse in mogelijkheden vleermuizen-expert of projectleider vleermuizen”.

Vrijwilligers

Stageplaatsen

Vacatures bij collega organisaties

 • RAVON (Reptielen, Amfibieën, Vissen Onderzoek Nederland)
 • SOVON (Vogelonderzoek Nederland)
 • De Vlinderstichting (Beschermt vlinders en libellen in Nederland)
 • IUCN Nederland (International Union for Conservation of Nature)