Symposium Biodiversiteit en Leefgebieden Noord-Brabant

Start datum:
08/12/2017
Programma:

De provincie Noord-Brabant organiseert op vrijdag 8 december voor de vijfde keer het symposium ‘Biodiversiteit en Leefgebieden’!
Dit symposium is voor alle professionals en vrijwilligers die zich inzetten voor de Brabantse natuur, bijvoorbeeld bij terreinbeheerders, gemeenten, waterschappen, natuurorganisaties, agrarische natuurverenigingen en adviesbureau’s. Op het symposium laten wij zien wat er in Brabant is bereikt rondom biodiversiteit en leefgebieden, maar ook kansen en uitdagingen komen aan bod. Gedeputeerde Johan van den Hout zal het symposium openen.

Informatie en aanmelden

Het programma is hier te vinden
Aanmelden kan via het online aanmeldformulier (verplicht)
Vragen of opmerkingen? Mail naar symposiumbiodiversiteit@floron.nl

Let op: Deelname is gratis, maar aanmelden via het online aanmeldformulier is verplicht. Wacht hier niet te lang mee, want voorgaande jaren was het maximum aantal deelnemers snel bereikt.

Het symposium Biodiversiteit en Leefgebieden 2017 wordt georganiseerd door:

Organisatie:
Provincie Noord-Brabant, Zoogdiervereniging, Floron en Ravon