Jubileum excursie Zoogdiervereniging - Vier de bronst met ons!

Start datum:
01/10/2017
Programma:

Bij deze nodigen wij de leden van de Zoogdiervereniging van harte uit voor de jubileum bijeenkomst op zondag 1 oktober 2017 om gezamenlijk het 65 jarig bestaan van de Zoogdiervereniging te vieren. Bekijk de uitnodiging en het programma voor deze dag hier

Een paar aandachtspunten:
- Het terrein rondom het Natuurtheater is niet vrij toegankelijk. Van en naar de parkeerplaats lopen gebeurt onder begeleiding van Staatsbosbeheer.
- Het programma (behalve de avondexcursie) is geschikt voor kinderen. Bij het natuurtheater kan niet buiten gespeeld worden, dus neem eventueel iets te doen mee voor onder de lezing.

Mensen die meegaan op de avond bronstexcursie:
- Dienen er rekening mee te houden dat hun kleding geen lawaai moet maken (dus zo min mogelijk klittenband, geen piep-knars-regenjas enzovoorts) en dat ze geen parfum op hebben.
- De wandeling de we gaan maken is ruim 5 kilometer.

Kom je zowel naar het middag- als avondprogramma, neem dan zelf wat boterhammen mee. Er is aan het einde van de dag een borrel met hapjes maar er is geen uitgebreide avondmaaltijd beschikbaar.

Graag horen we zo snel mogelijk via bestuur-werkgroepen@zoogdiervereniging.nl of je naar het middag en/of avond programma komt.

Het maximum aantal deelnemers voor het avond programma is 25. We bepalen de deelnemers op volgorde van aanmelding. Ben je na aanmelding toch verhinderd laat het dan zo snel mogelijk weten, dan kan iemand van de reservelijst wellicht nog meedoen.

Organisatie:
Zoogdiervereniging